Η Graphishellas μετά από μια εικοσαετή περίοδο έντονης ανάπτυξης σε επιγραφές διαφόρων επιχειρήσεων και σταυρούς φαρμακείων είναι πλέον η κυρίαρχη εταιρία στην κατασκευή ηλεκτρονικών επιγραφών, με την ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑ LEDdisplay.gr. Διαθέτουμε ολοκληρωμένα συστήματα LED (Light Emitting Diodes), LEDdisplay & VIDEO WALL (fullcolour),σε διάφορες αναλύσεις μέχρι και με 8 χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ, κυλιόμενες μονόχρωμες επιγραφές, πίνακες γηπέδων, πίνακες τιμών πρατηρίων, περιμετρικές οθόνες γηπέδων, πίνακες σκορ και LEDdisplay εθνικών οδών.

Η LEDdisplay από τον Σεπτέμβριο 2016, είναι επίσημος συνεργάτης και αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΔΜΔ, της focono.com, Κινέζικης πολυεθνικής εταιρίας με μεγάλη εμπειρία σε κατασκευές LEDdisplay σε όλο τον κόσμο.

Εισάγουμ συστήματα fullcolor & μονόχρωμων LEDdisplay σε διάφορες διαστάσεις ώστε να δημιουργούμε διάφορες επιγραφές με κινούμενη εικόνα δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες μας να διαλέξουν από μία μεγάλη γκάμα έγχρωμων επιγραφών, fullcolor, ή μονόχρωμων επιγραφών για την επιχείρηση τους για να προβάλουνε σε πραγματική εικόνα τα προϊόντα τους.

Σταθερή πολιτική της εταιρίας μας είναι να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες τιμές στην αγορά, σχέση τιμής με προϊόν, αξιοποιώντας την τεχνολογία και την εμπειρία μας διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στην κατασκευή των ηλεκτρονικών επιγραφών μας.

Απευθυνόμαστε σ' όλα τα επαγγέλματα καθώς η τεχνολογία των LEDdisplay είναι το μέλλον και ταυτόχρονα με την κατασκευή των VIDEOWALL θα μπορείτε να έχετε και έσοδα από τα διαφημιζόμενα προϊόντα!!(marketing)

Η έδρα της εταιρίας μας είναι στην Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη στην οδό Α. Παπανδρέου 22
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ LEDdisplay
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ!!

24 / 7 εξυπηρέτηση πελατών : 6948.604.220